Voordelen

Eindeloos genieten

Voordelen

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen. De kozijnen van K-VISION Home zijn:

 • Duurzaam, de kunststof gaat tientallen jaren mee ;
 • Onderhoudsarm, af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat;
 • Warmte en geluidisolerend;
 • Inbraakwerend;
 • Verkrijgbaar in bijna iedere RAL kleur eventueel met (hout)nerf;
 • Milieuvriendelijk door hun lange levensduur en bovendien recyclebaar;
 • Geschikt voor alle typen woningen en alle woonstijlen. 

Kiest u voor K-VISION Home kunststof kozijnen, dan kiest u voor een duurzaam en milieuvriendelijk product. De kozijnen gaan generaties lang mee (tot wel 50 jaar*) en u hoeft dus nooit meer te investeren in nieuwe kozijnen. Bovendien bevatten de kozijnen gerecycled materiaal en zijn ze zelf volledig recyclebaar. Het kunststof materiaal waaruit de kunststof kozijnen bestaan, is tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen. Dat is dus minder belastend voor het milieu. K-VISION Home: voor generaties!

Kunststof kozijnen: energiezuinig
Wie kiest voor kunststof kozijnen, kiest voor energiezuinig wonen en dat scheelt enorm in de portemonnee. Door uw huis te voorzien van degelijke kunststof kozijnen met hoogrendementsglas bespaart u namelijk enorm op de energiekosten. Het kan zelfs een jaarlijkse besparing op de energierekening opleveren van maar liefst 30 procent!

Kunststof kozijnen zijn vrijwel onderhoudsvrij, maar kunnen na verloop van tijd vies worden door vuilaanslag, weersinvloeden of vogelpoep. Ze zijn erg eenvoudig te reinigen. Een emmer handwarm water, een zeem en eventueel wat afwasmiddel volstaan om het K-VISION Home kunststof kozijn stralend schoon te krijgen. Nog gemakkelijker: bij het K-VISION Home verkooppunt is ook speciale reiniger voor kunststof kozijnen verkrijgbaar. 

Kleur is sfeerbepalend voor de uitstraling van je huis en je inrichting. Er zijn zo veel mogelijkheden dat een keuze maken moeilijk kan zijn. Om je op weg te helpen, heeft K-VISION Home kozijnen alvast een aantal handige tips op een rijtje gezet.

        
 

Contact

profine Nederland
Regterweistraat 13
4181 CE WAARDENBURG 
T: +31 418 651717