Over K-VISION Home

Kunststof kozijnen

Kozijnen van K-VISION Home

Kozijnen van K-VISION Home

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen van K-VISION Home. Waarom?  • Keuze voor elke stijl. Er is een kozijn passend bij elke woon-bouwstijl;
  • Onderhoudsvriendelijk. Niet schilderen of geld besteden aan een schilderbedrijf;
  • Verbetering van wooncomfort. Geen last meer van kou, tocht of lawaai. Generaties lang!;
  • Besparen op energieverbruik en de kozijnen zijn 100% recyclebaar.;
  • Veilig. politie Keurmerk Veilig wonen
.Download brochureVraag offerte aan


Benieuwd wat de keuze voor K-VISION Home voor u betekent?

K-VISION Home is het enige merk dat kunststof kozijnen levert met het unieke proCoverTec kleursysteem. Daarnaast zitten de scharnieren niet in het zicht, door ons speciale verdekt liggend beslag. Door de rechte profielvorm en hoekverbinding zijn onze kunststof kozijnen niet van houten te onderscheiden!

Wij bieden u:  • Een kwalitatief product dat generaties lang meegaat;
  • Altijd direct contact met uw eigen K-VISION verkooppunt;
  • De beste vakmensen bij u thuis (onafhankelijke controle op montage);
  • Energie besparen;
  • Woongenot!

Kunststof kozijnen: energiezuinig

Wie kiest voor kunststof kozijnen, kiest voor energiezuinig wonen en dat scheelt enorm in de portemonnee. Door uw huis te voorzien van degelijke kunststof kozijnen met hoogrendementsglas bespaart u namelijk enorm op de energiekosten. 

Stookkosten nemen een grote hap uit uw maandelijkse energiefactuur. Wanneer uw woning nog voorzien is van oude (houten) kozijnen en enkelvoudig glas dan verdwijnt de warmte gewoon naar buiten. Weggegooid geld dus en ook niet bepaald energiezuinig. Is uw woning gebouwd vóór 1995 dan kunt u ervan uitgaan dat er slecht isolerende kozijnen en ramen in zitten. Zelfs het dubbelglas van vóór 1995 isoleert veel minder als het huidige hoogrendementsglas dat twee tot drie keer beter isoleert!


De best isolerende kozijnen


De meest effectieve manier om uw woning optimaal te isoleren is zowel de kozijnen als het glas te vervangen. Hiervoor bestaan verschillende mogelijkheden, maar de beste investering voor uw huis is te kiezen voor kunststof kozijnen die voorzien zijn van dubbel glas of – nog beter – triple (drievoudig) glas.

Denk ook aan de voordeur?
Het vervangen van kozijnen kunt u het beste combineren met het vervangen van deuren. Tochtige buitendeuren kunnen de energiebesparing door kunststof kozijnen teniet doen. Vergeet ook de andere ‘tochtgaten’ als kelderramen, toiletraampjes en brievenbussen niet! Bekijk de kunststof deuren van ons merk Egtiss.Energielabel woningen

Het energielabel is een rapport waarin bepaald is hoe energiezuinig uw woning is in vergelijking met soortgelijke huizen. Bij koop of verkoop van een woning is het daarom belangrijk over betrouwbare informatie te beschikken over de energiezuinigheid van de woning. Het energielabel geeft deze informatie. Het wordt berekend op basis van de mate van isolatie van de woning en de aanwezige verwarmings-, ventilatie- en watervoorzieningen. Er zijn diverse sites waar u gratis het energielabel van u woning kunt bepalen.

Meer in deze categorie: Kozijnen kopen: checklist »
 

Contact

profine Nederland
Regterweistraat 13
4181 CE WAARDENBURG 
T: +31 418 651717