Over K-VISION Home

Kunststof kozijnen

Over K-VISION

profine is ontwikkelaar en producent van het K-VISION systeem. Dit profielsysteem wordt in Nederland door kozijnfabrikanten tot een eindproduct verwerkt in de vorm van K-VISION kozijnen, ramen en deuren.

profine Nederland b.v. is onderdeel van profine GmbH: de 'International Profile Group' uit Duitsland. profine GmbH heeft wereldwijd productielocaties voor kunststof deur- en kozijnsystemen onder de merknamen Kömmerling, Trocal en KBE. In Nederland is profine sinds 1969 actief op de nieuwbouw- en renovatiemarkt met onderhoudsvriendelijke kunststof producten voor gebouwen en nieuwe generatie kunststof bouwproducten van deze tijd. 

Samen met partners
De kunststof kozijnen van K-VISION Home zijn een goede investering, zorgen voor optimaal wooncomfort en gaan generaties mee. K-VISION kozijnen zijn verkrijgbaar via onze officiële partners. Deze professionele kozijnfabrikanten verwerken onze kozijnprofielen tot volwaardige kozijnen en verzorgen ook de montage.

 

 


Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen van K-VISION Home. Waarom?Er zijn verschillende merken en typen kunststof kozijnen en prijzen kunnen behoorlijk uiteen lopen. Bij de ene leverancier kunt u zodoende wel tot wel zestig procent duurder uit zijn dan bij de ander. Ook tussen de kwaliteit van glas, kunststof en de montage kunnen de verschillen groot zijn. Wie graag kunststof kozijnen wil, moet dus goed geïnformeerd op zoek gaan. Met deze checklist helpen we u op weg om de juiste keuze te maken!

Kunststof kozijnen zijn enorm praktisch en vergen weinig onderhoud. In vergelijking met houten kozijnen scheelt een investering in kunststof aanzienlijk in de kosten. Daarom kiezen steeds meer huiseigenaren ervoor om hun houten kozijnen te vervangen door kunststof exemplaren.

De aanschafprijs van kunststof kozijnen is tegenwoordig in veel gevallen gelijk aan die van houten kozijnen. Maar kunststof heeft een veel langere levensduur, bovendien zijn ze praktisch onderhoudsvrij en dat scheelt dus gigantisch op de kosten in onderhoud. U hoeft dus nooit meer een (duur) schildersbedrijf in te huren of zelf op een ladder te klimmen met de verfkwast in de hand.

Benieuwd wat het onderhoud van houten kozijnen kost? 

                
 

Contact

profine Nederland
Regterweistraat 13
4181 CE WAARDENBURG 
T: +31 418 651717